VÅRA ARBETSOMRÅDEN

LJUD

Vi på Ljudbolaget gillar kvalité och nöjer oss inte förän du som kund är 100% nöjd. Vi tycker inte heller att tekniken ska hämma kvalitén av ljudet.

Tillsammans med vår teknik erbjuder vi sociala, tekniskt kunniga och inte minst musikaliska tekniker.

LJUS

Ljusets förmåga att skapa eller förstärka känslor är oerhört stort. Därför är det viktigt att man med mycket omsorg, känsla och konstnärlighet sätter sig noga in i varje projekt för att kunna göra det till något oförglömligt.

Vi erbjuder Dig som kund både kompeten och konstnärlig personal likaså pålitlig teknik.

EVENT

Oavsett om det är en tom lagerlokal eller ett öppet fält, så ser vi möjligheter till ett event som passar just dig.

Med hjälp av ljus, tyger och annan dekor, så ordnar vi till ett event för dig. Stort eller smått, det är helt upp till dig. Kontakta oss idag, och se hur vi kan hjälpa dig att skapa dina drömmars event.

Vi jobbar också mycket med mässor och har god erfarenhet av vad som krävs för att få er monter att sticka ut ur mängden.

BILD

Behöver du filma ett digitalt event, eller behöver du kanske få bild till en storskärm så att alla kan se vad som händer.
Eller varför inte ett hybridmöte där deltagare på länk kan känna sig lika delaktiga som de som finns på plats i lokalen.

Vi har kunskapen och utrustningen som hjälper dig. Oavsett om det är en kamera för dokumentation eller en flerkameraproduktion där alla vinklar ska med så hjälper vi dig att hitta rätt.